facebooklinkedintwitterDisclaimer

Gebruik van de website Fostfotografie.nl is onderworpen aan de onderstaande voorwaarden en beperkingen; toegang tot en gebruik van deze website betekent dat de gebruiker instemt met het nu navolgende.

1. De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Getracht is de informatie actueel te houden. De inhoud van de website wordt met enige regelmaat intern geëvalueerd. Desondanks zijn geen rechten aan de vermelde informatie te ontlenen.

2. Fost Fotografie geeft geen garantie voor de juistheid, volledigheid, actualiteit of kwaliteit van de geboden inhoud. Bij twijfel verzoeken wij u contact op te nemen Fost Fotografie.

3. Fost Fotografie is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade of verlies ten gevolge van het gebruiken van de informatie op de website van Fost Fotografie.

4. Een bezoeker mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere op deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van Fost Fotografie tenzij het uitdrukkelijk anders vermeld staat bij het desbetreffende artikel en/of beeld.

 

Gewijzigd op 22-09-2012


Bedrijfsreportage Portret Huwelijksrepotage Overige

 

logo Fostfotografie